Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 | Polaris Outdoor

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 | Polaris Outdoor

Binnen kampeerland een begrip: De Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht! Natuurlijk zijn wij als Polaris Outdoor ook aanwezig om onze nieuwste modellen te laten zien. Vorig jaar hebben wij ons debuut gemaakt op deze beurs en het was informatief, leuk en bovenal erg gezellig.

Je vindt op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs alles op het gebied van kamperen en outdoor. De laatste modellen (mini) caravans, campers, tenten, vouwwagens en natuurlijk voortenten zijn er te vinden. Al onze concullega's staan er ook dus het is makkelijk om een vergelijk te maken tussen de verschillende merken kampeerartikelen. Dit jaar staan wij er met onze Nova 300 voortent en is de stand aangekleed door Human-Comfort. Human-Comfort is erg goed in het creëren van de juiste sfeer doormiddel van van accessoires die het vakantiegevoel meteen oproepen. Denk aan leuke stoeltjes, kussens, lampen en andere accessoires om je voortent mee aan te kleden volgens de laatste trends. Kom jij ook langs?

Beursactie

Op een beurs verwacht je natuurlijk een leuke aanbieding. Die hebben we! Indien je op de stand tijdens de beurs een tent aankoopt krijg je er een gratis vloerkleed bij t.w.v. € 80,-. Tot ziens op de beurs!

*Tijdens en/of na de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zal dit blog aangevuld worden met foto's en actuele informatie.

Kom je ons bezoeken?

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vind plaats van 5 t/m 9 oktober dit jaar.

Tickets bestellen kan via de officele website; Hier

We zien je graag op de beurs!

Erwin Rozendal
Polaris Outdoor