Retourneren

Bij Polaris Outdoor bieden wij je 30 dagen om het product gratis retour te sturen. Retour gezonden producten worden niet geaccepteerd als er schade aan het product is aangebracht door toedoen van de koper. Je dient het product in originele staat en (indien mogelijk) de originele verpakking te retourneren.

Retour sturen per post

Gebruik voor het retourneren het retourformulier dat je bij je bestelling hebt gekregen of download hier het retourformulier. Je bent niet verplicht een reden van retourneren in te vullen.
Zorg ervoor dat je product in originele verpakking en ongebruikt retour gestuurd wordt. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Polaris Outdoor niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden producten. Vraag daarom op het post servicepunt altijd om een verzendbewijs van de vervoerder en bewaar deze goed als bewijs van het terugsturen van de producten. Je ontvangt een bevestiging van je retourzending per e-mail zodra we je retourzending hebben ontvangen.

Retourneren bij een speciaalzaak

Heb je je product gekocht bij een van onze speciaalzaken, dan is het ook mogelijk bij datzelfde verkooppunt je product retour te brengen. Neem je artikel mee in originele verpakking. Bekijk hier onze speciaalzaken.

Geld terug

Wij betalen het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de retourzending. Wij wachten wel met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen. Het bedrag dat teruggestort wordt is het volledig bedrag van je bestelling, of het deel van het bedrag dat je retourproduct(en) vertegenwoordigt. Terugbetaling gebeurt via dezelfde methode als waarmee je bij ons hebt afgerekend. Heb je voor achteraf betalen gekozen? Dan passen wij de factuur aan.

Retourneren bij een klacht

Is je pakket om wat voor reden dan ook beschadigd aangekomen of is er een andere klacht? Neem dan z.s.m. contact via [email protected] of bel ons op 085-9020359.

Heb je nog vragen?

Toch nog een vraag? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.