Over ons

Wij doen alles op een manier zoals wij dat zelf ook willen ervaren als klant.

Het team van Polaris Outdoor bestaat uit echte kampeerders. De één sliep al in een tent vanaf zijn vroege jeugd, de ander heeft op latere leeftijd het buitenleven ontdekt en probeert inmiddels die verloren tijd in te halen door zoveel mogelijk er op uit te zijn. Weer een ander ontdekt de hele wereld op de fiets met een klein tentje op de bagagedrager. Wij zijn een team van gedreven kampeerders die graag de producten eerst zelf testen en waar nodig verbeteren voordat wij jou ermee op pad sturen. Omdat wij samen inmiddels meer dan 30 jaar kampeerervaring hebben, kunnen wij al onze passie en energie kwijt in het maken van mooie producten. Tijdens kantooruren zijn wij gewoon telefonisch te bereiken en grote kans dat je één van ons zelf te spreken krijgt. Er is dus altijd een productexpert beschikbaar om je te adviseren.

Polaris Outdoor kernwaarden:

  • Klantgericht
Altijd rechtstreeks contact met één van onze productexperts en oplossingsgericht.
  • Kwaliteit
Onze producten onderscheiden zich in stijl en gebruiksgemak tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien zitten onze producten solide in elkaar omdat wij ze zelf uitvoering testen.
  • Passie
Heerlijk met je producten en vak bezig zijn. Kamperen en er op uit met gezin, familie of vrienden. Dat is waar het bij ons om draait.
  • Toegankelijk
Kamperen lastig, veel werk of spannend? Welnee! Door onze duidelijke instructies en het eenvoudige gebruik is het voor iedereen mogelijk om heerlijk te genieten. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kampeerder, onze producten zijn de basis voor een heerlijk weekend weg, langere vakantie of roadtrip!