Exclusieve voortenten

Voortenten van Polaris Outdoor zijn speciaal ontworpen voor de echte kampeerder. Of je nu een voortent zoekt voor een kleine of grote caravan, ongeacht de caravan omloopmaat hebben wij bijna altijd een passende voortent. Onze voortenten zijn van de beste kwaliteit tegen een competitieve prijs. Hier pluk jij natuurlijk de vruchten van.

Een voortent is een plek om samen te zijn en vormt een gezellige plek waar je lekker kunt ontspannen tijdens je kampeervakantie. 
Polaris Outdoor voortenten zijn eenvoudig op te zetten dankzij een stevig frame dat met Easy Grip klemmen op spanning te zetten is. Zo zet je de voortent in mum van tijd op en kan het genieten snel beginnen. 
De kwaliteitsmaterialen in de voortent zorgen voor een lange levensduur maar ook voor een prachtige robuuste uitstraling. Zo is het dak gemaakt van Mehler Airtex 240, een Duitse stof van de hoogste kwaliteit en zijn alle ritsen en stormclips van YKK. Het premium merk in ritsen. Aanvullend zijn voor de voortent een luifel en uitbouw te verkrijgen bij Polaris Outdoor.

Caravan voortent

De Polaris Outdoor caravan voortent is nieuw en zet zich direct tussen de gevestigde orde. Met jarenlange ervaring hebben onze experts de, in onze ogen, ultieme voortent ontwikkeld. Geen nonsens maar gewoon de beste kwaliteit en eigenschappen in één ontwerp. Dat is waar wij voor staan. Dit tezamen met de beste service op de markt maakt Polaris Outdoor een uitstekende keuze voor iedere kampeerder. Dus heb jij een caravan en ben je opzoek naar een voortent waarmee je nog jaren vooruit kan? Winkel online of bij een van onze verkooppunten.

Omloopmaat voortent

We hebben vele omloopmaten beschikbaar van de Polaris Outdoor voortent. Het is belangrijk dat je de juiste maat voortent koopt, zodat de voortent goed bij de caravan past. Weet je niet zeker welke omloopmaat voortent bij jouw caravan past? Gebruik dan onze handige voortent zoekhulp.

Zeker weten dat het product bij jou past? Gebruik de Voortenten configurator

Voortenten

Voortenten