Kwaliteit & Service

Of je nu in Zuid-Frankrijk gaat kamperen met af en toe die heerlijke Mistral en volop zonneschijn, of dat je gaat rondtrekken in Scandinavië en bijna elke dag je tent opzet en weer afbreekt: wanneer je gaat kamperen, wil je geen zorgen hebben over je uitrusting. Dit realiseren wij door onze materialen zorgvuldig te selecteren op kwaliteit en duurzaamheid.

Wij maken alleen gebruik van de beste materialen. Zo gebruiken wij de ritsen van YKK, dakstof van gerenommeerde Europese fabrikanten zoals Mehler uit Duitsland en natuurlijk werken al onze vakkundige medewerkers met liefde en zorg aan al onze producten.

Alle Polaris Outdoor producten kenmerken zich door een minimalistische, maar doordachte vormgeving. Stijl en gebruiksgemak gaan hand in hand. Zo is bijvoorbeeld onze voortent Nova 300 voorzien van extra hoekafspanningen zodat de tent nog beter afgespannen kan worden, wordt deze standaard geleverd met een 28 mm stalen frame en leveren we een uitbouw die op al onze voortenten past. Over ieder detail is nagedacht en waar mogelijk naar de beste oplossingen gezocht.

Maar kwaliteit gaat voor ons niet alleen over het product, net zo belangrijk is de manier waarop wij jou als klant bedienen. Dit kan zijn door direct contact te krijgen met één van onze productexperts bij vragen, problemen snel en adequaat op te lossen en het bestellen van onze producten zo efficiënt en eenvoudig als mogelijk te houden.