Voortent seizoensplek kopen?

Voortent seizoensplek kopen?

Welke voortent heb je nodig voor een seizoensplek? Uiteraard is deze vraag voor iedereen anders te beantwoorden. Wat veel mensen zoeken is een grote voortent, met bijvoorbeeld extra diepte. De lengte is immers afhankelijk van het formaat caravan die de omloopmaat van de voortent bepaald. Voortenten komen in diverse dieptes. Campout biedt een voortent met een diepte van 300 centimeter. Iets boven de gemiddelde voortent grootte. Deze tent is voor alle kampeervakanties ideaal, maar met name als je een seizoensplek hebt op de camping zul je extra blij zijn met deze ruimte. De Nova 300 serie is 300cm diep. Daarnaast komt de Nova 250 serie, welke in het voorjaar van 2022 bij ons te verkrijgen is ook op elke seizoensplek tot zijn recht. Deze serie voortent is 250 centimeter diep.

Inrichting Voortent Seizoensplek

Hoe je de voortent inricht voor een seizoensplek of jaarplaats is te vergelijken met een korte vakantie. Een praktische voortent inrichting is natuurlijk handig, echter zul je merken dat je op een kampeervakantie al snel de boel de boel laat. Gemiddeld heb je in onze Nova 300 voortent zo’n 3 meter bij 5 meter tot je beschikking. Genoeg mogelijkheden dus om met meubeltjes en andere kampeeraccessoires te spelen. Een stevige campingkast met veel opbergruimte is een aanrader om de voortent opgeruimd te houden. Daarnaast mogen natuurlijk kampeerstoelen en een tafel niet ontbreken. Vergeet niet een insectenlampje te installeren en misschien zelfs wel een plant ander woonaccessoire. Steeds meer mensen richten hun seizoenstent namelijk huiselijk in, zoals ook in onze kampeertrends van 2022 te lezen is. Lekkere loungestoelen, opblaasbare banken en een paar hippe lampen aan een snoer, niets is tegenwoordig meer te gek om jouw seizoensplek te pimpen. Vintage styling en retro spullen zijn ook helemaal in. De seizoensplekvoortent is immers je woonkamer voor een lange periode in het jaar.

Seizoensvoortent kopen?

Onze Nova 300 voortenten zijn uitermate geschikt voor seizoenskampeerders omdat de tent maarliefst 300cm diep is. De kwaliteit van de materialen zorgt er voor dat de voortent een heel seizoen strak opgesteld staat. Kamperen zonder zorgen dus.

Bekijk onze ruime Nova 300 voortenten op de pagina: Voortenten Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

Eerst meer informatie?