Wat is het verschil tussen een Dorema voortent en een Polaris Outdoor voortent?

Wat is het verschil tussen een Dorema voortent en een Polaris Outdoor voortent?

Wil je een nieuwe voortent kopen voor je caravan, maar ben je op zoek naar de verschillen tussen een Dorema voortent en een Polaris Outdoor voortent? Wanneer je op zoek bent naar een goede voortent voor je caravan, kom je al gauw terecht bij merken zoals Doréma, Isabella en Polaris Outdoor.

In deze blogpost vertellen we je wat de verschillen zijn tussen een Dorema voortent en een Polaris Outdoor voortent. Zo kun jij een goede keuze maken wanneer je een nieuwe voortent wilt kopen voor je caravan.

Waarom een voortent of luifel kopen?

Als je gaat kamperen, wil jij je verzekeren van de beste materialen en comfort tijdens het kamperen. Met een Doréma of Polaris Outdoor voortent of luifel als toevoeging op je caravan, verschaf je jezelf extra luxe.

Je hebt niet alleen meer leefruimte, maar profiteert ook van praktische voordelen. Zo zit je dankzij een voortent of luifel altijd beschut bij regen en wind. Op warme dagen kun je lekker koel in de schaduw tot rust komen. Het mag duidelijk zijn: bij ontspannen kamperen hoort gewoon een caravan voortent of luifel!

De voordelen van een Polaris Outdoor of Doréma voortent:

 • bescherming bij regen en wind, ook bij storm
 • de hele dag profiteren van schaduw
 • genieten van extra leefruimte
 • altijd een droge plek om te koken, eten en spullen te bewaren

De voordelen van een Polaris Outdoor of Doréma luifel:

 • licht van gewicht en neemt weinig opbergruimte in beslag
 • eenvoudig om op te bouwen
 • vaak goedkoper dan een voortent

Voortent caravan Doréma vs. Polaris Outdoor

We zetten de verschillen tussen de voortenten en luifels van Doréma en Polaris Outdoor voor je op een rij. Waar onderscheiden beide tentmerken zich mee?

 • Polaris Outdoor voortenten zijn voordeliger dan Doréma voortenten
 • Polaris Outdoor werkt met dezelfde materialen als Doréma maar in een betere prijsrange
 • Polaris Outdoor biedt meer opzetgemak dan Doréma
 • Polaris Outdoor biedt een betere service dan Doréma
 • Polaris Outdoor biedt niet zo’n onoverzichtelijk aanbod als Doréma, maar kiest voor kwaliteit en duidelijkheid met één model.
 • Polaris Outdoor voortenten bestel je eenvoudig 24 uur per dag online

Polaris Outdoor voortenten zijn voordeliger geprijsd dan Dorema voortenten

Polaris Outdoor biedt voortenten en luifels van hoge kwaliteit aan en combineert dat met een aantrekkelijke, scherpe prijs.

Doréma verkoopt al jarenlang kwalitatief goede tenten. Menig caravan is daarom voorzien van een Dorema voortent. Maar we zien de afgelopen jaren een flinke stijging in de verkoopprijs van Doréma voortenten en luifels.

Polaris Outdoor biedt voortenten en luifels van minstens zo’n hoge kwaliteit als Doréma, terwijl je vaak tot wel € 300,- tot € 500,- minder bij Polaris Outdoor betaalt. Met prijzen die variëren tussen € 1079,- en € 1549,- voor een caravan voortent, biedt Polaris Outdoor daarom een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een opblaasbare voortent koop je al voor € 349,-.

Polaris Outdoor materialen vergeleken met Doréma

Polaris Outdoor voortenten en luifels worden gemaakt van alleen de allerbeste materialen, die in Europa worden gefabriceerd. Zo bieden de hoogkwalitatieve ritsen, het tentdoek en buisklemmen meer comfort en gebruiksgemak dan de materialen van Doréma voortenten.

Ritsen

De meeste Doréma voortenten zijn voorzien van bloktandritsen. Deze basic rits kan vrij snel kapot gaan en is lastig om te vervangen. Doréma biedt wel voortenten met YKK ritsen aan, maar de prijs van deze modellen ligt dan ook meteen een stuk hoger.

Polaris Outdoor gebruikt alleen maar ritsen van YKK: dit zijn de allerbeste ritsen die verkrijgbaar zijn. Zo kun je altijd probleemloos kamperen. Is er toch een probleempje met een rits? Dan kan er eenvoudig een rits vervangen worden, want YKK ritsen zijn uitwisselbaar.

Naadloos dak

Eén van de problemen van Doréma voortenten is dat er wel eens lekkage optreedt. Lekkage in een Dorema voortent ontstaat vaak door scheuren in het tentdoek. Ook is de kans op lekken groot bij de naden van het tentdoek.

Het tentdak van Polaris Outdoor voortenten wordt naadloos gefabriceerd. Zo bestaat er geen kans op lekkage via naden in het tentdoek. De tentstof wordt geproduceerd bij de gerenommeerde fabrikant Mehler in Duitsland. Lekkage via het dak van de tent is uitgesloten met een Polaris Outdoor voortent.

Buisklemmen

Veel kampeerders ervaren problemen met de EasyGrip Doréma buisklemmen. Een veelgehoorde klacht is dat de buisklemmen gaan schuiven, doordat ze niet goed vastklemmen. Het gevolg is dat de tentstokken inzakken bij het spannen van de tent.

Polaris Outdoor heeft na jarenlang testen kwalitatieve Easy Grip buisklemmen ontwikkeld die beter werken dan de Doréma EasyGrip buisklemmen.

Polaris Outdoor biedt meer opzetgemak dan Doréma

Wanneer je over de camping loopt, zie je regelmatig Doréma voortenten staan die niet optimaal opgezet zijn. Vaak komt dat doordat kampeerders niet goed weten hoe ze de Doréma tent goed moeten opzetten.

Polaris Outdoor biedt een gemakkelijk opzetsysteem voor iedere kampeerder. Of je nu een ervaren kampeerder bent of niet, het is niet te missen hoe je deze voortent opbouwt. De trapspanner in de hoeken van de tent zorgt voor een goede krachtverdeling over de tent. Doordat onze ladderspanners enigszins elastisch zijn, kunnen de bevestigingshaken niet uitscheuren.

Ook zijn Polaris Outdoor voortenten voorzien van een schroefloos bevestigingssysteem. Er zijn geen ontsierende bevestigingsogen op de caravan nodig en het resultaat is een strakke, sterke montage.

Polaris Outdoor biedt een betere service dan Doréma

Polaris Outdoor onderscheidt zich van Doréma met een betere service. Is er een probleem met de tent of gaat er iets stuk? Dan heb je soms flink wat geduld nodig bij Doréma, voordat er een oplossing komt. Polaris Outdoor biedt daarentegen de eenvoudige mogelijkheid van retourneren via de website aan.

Wil je extra onderdelen voor de voortent hebben, zoals bijvoorbeeld een blokje voor aan de caravan? Dan moet je deze bij Doréma allemaal apart kopen. Polaris Outdoor biedt met iedere voortent een compleet pakket, inclusief wielflappen, tentharingen, tochtstroken, muggengaas en meer.

Verdwalen in het aanbod van Doréma voortenten? Polaris Outdoor kiest voor jou!

Wanneer je het assortiment voortenten en luifels van Doréma bekijkt, is het niet moeilijk om te verdwalen in het grote aanbod. Voor ieder type kampeerder is er wel een tent. Maar hoe weet je nu wat de geschikte tent voor jou is? Waar moet je beginnen en wat zijn precies de verschillen tussen alle Doréma voortenten?

Polaris Outdoor kiest ervoor om het iedere kampeerder gemakkelijk te maken met één allround model voortent van hoge kwaliteit. Polaris Outdoor kiest voor jou de allerbeste materialen in combinatie met gebruiksgemak. Zo voldoet deze tent altijd, of je nu een seizoenskampeerder, zomerkampeerder of rondreizende kampeerder bent. Bij Polaris Outdoor weet je daarom altijd wat je koopt.

24 uur per dag online bestellen bij Polaris Outdoor

Doréma voortenten en luifels worden bij ontzettend veel dealers in het hele land verkocht. Erg fijn wanneer je Doréma voortenten en luifels wilt zien, ruiken en voelen of overjarige modellen Doréma voortenten wilt bekijken.

Hoewel Polaris Outdoor voortenten en luifels bij een kleiner aantal dealers verkrijgbaar zijn, kun je de tenten van Polaris Outdoor 24 uur per dag eenvoudig online bestellen. Doordat je bij Polaris Outdoor niet verdwaalt in het enorme aanbod van verschillende tenten, weet je dat je altijd kiest voor een uitstekende tent met een betaalbare prijs.

Welke maat Doréma tent heb ik in de maat van Polaris Outdoor?

Ieder tentmerk hanteert zijn eigen maatvoering. Wil je de maat van Doréma vergelijken met de maat van Polaris Outdoor? Bij Polaris Outdoor heb je geen Doréma maattabel nodig. Dankzij de eenvoudige meethulp ontdek je eenvoudig de juiste omloopmaat van jouw caravan.

Neem contact op met Polaris Outdoor

Sta je al te popelen om te kamperen met een voortent van Polaris Outdoor? Of wil je nog meer weten over de verschillen tussen Doréma en Polaris Outdoor? Neem dan contact op met de experts van Polaris Outdoor of bekijk ons assortiment. We vertellen je graag alles over caravan voortenten, zodat de kampeer-voorpret snel kan beginnen!