Ervaring met een Polaris Outdoor voortent

Ervaring met een Polaris Outdoor voortent

Bij Polaris Outdoor heb ik, Erwin, veel contact met onze klanten. Als er vragen zijn rondom aankoop, opzetten of afbreken dan help ik graag. Als ik in de buurt ben kom ik even langs om de klanten te ontmoeten en ze te helpen waar nodig. Wat ik erg leuk vind is als klanten hun vakantie verhaal met ons delen. In deze blog deel ik graag de vakantieverhalen van Polaris Outdoor fans met jullie.

 

J. van der Woude:

"Wellicht herinner jij je nog dat ik vlak voor de zomervakantie nog een Polaris Nova 300 voortent heb gekocht.
Onze vakantie was gericht op Oostenrijk maar wij reserveren nooit ver van tevoren. Een paar dagen voor de vakantie informeer ik of er plek is. Tot mijn verbazing bleken de campings die aan onze voorwaarden voldoen allemaal vol waren....Ausgebucht. Tevens waren de weersvoorspellingen de eerste dagen in Oostenrijk niet echt hoopgevend. Daarom maar besloten de Alpen over te gaan naar het Gardameer in het plaatsje Moniga del Garda, camping Sereno.
In de eerst week was het elke avond/nacht raak... Regen, onweer en stevige windvlagen. De voortent heeft zijn weersbeproevingen prima doorstaan!"