Ervaring met een Polaris Outdoor voortent

Ervaring met een Polaris Outdoor voortent

Bij Polaris Outdoor heb ik, Erwin, veel contact met onze klanten. Als er vragen zijn rondom aankoop, opzetten of afbreken dan help ik graag. Als ik in de buurt ben kom ik even langs om de klanten te ontmoeten en ze te helpen waar nodig. Wat ik erg leuk vind is als klanten hun vakantie verhaal met ons delen. In deze blog deel ik graag de vakantieverhalen van Polaris Outdoor fans met jullie.

J. van der Woude:

"Wellicht herinner jij je nog dat ik vlak voor de zomervakantie nog een Polaris Nova 300 voortent heb gekocht.
Onze vakantie was gericht op Oostenrijk maar wij reserveren nooit ver van tevoren. Een paar dagen voor de vakantie informeer ik of er plek is. Tot mijn verbazing bleken de campings die aan onze voorwaarden voldoen allemaal vol waren....Ausgebucht. Tevens waren de weersvoorspellingen de eerste dagen in Oostenrijk niet echt hoopgevend. Daarom maar besloten de Alpen over te gaan naar het Gardameer in het plaatsje Moniga del Garda, camping Sereno.
In de eerst week was het elke avond/nacht raak... Regen, onweer en stevige windvlagen. De voortent heeft zijn weersbeproevingen prima doorstaan!"

 

Klant Reviews:

Polaris Outdoor verzamelt reviews van klanten via het onafhankelijke platform Webshop keurmerk. Bekijk al onze reviews daar: naar webshop keurmerk. Klanten geven ons gemiddeld een 9,8!

Enkele reviews:
van Rooij:
Ben zeer tevreden over de goede informatie en de snelle levering. Over levering van de voortent en luifel ben ik eveneens tevreden , goed product.

T. de Jong
We hebben een degelijke tent gekocht op eenvoudige wijze! We zijn vooraf leuk te woord gestaan omdat we toch nog wat vragen hadden.
Inmiddels hebben we de tent kunnen testen en dat beviel heel goed. Als je deze tent vergelijkt, dan koop je heel erg veel kwaliteit voor een relatief lage prijs. Perfect!

Vischer:
Uitstekende klantenservice en prachtige tent met luifel. Super kwaliteit en heel makkelijk op te zetten. Duidelijke aanwijzingen op de site.

Caroline:
Super! Snelle service, goede kwaliteit (zelfs beter dan de bekendere merken doordat er een sterker 28mm frame en meer stangen bij zit) en daarmee ook een super prijs-kwaliteit verhouding. Kan dit iedereen aanbevelen.

Expert reviews:

Vorig jaar hebben wij enkele expert om hun mening gevraagd. Zij gingen kamperen met de Polaris Outdoor voortent en luifel en hebben hun (positieve) ervaringen gedeeld.
Lees ze hier:

Campingtrend.nl:

Overtuigd?

Op deze webshop vind je al onze artikelen. Bestel ze eenvoudig online, en ontvang al binnen 2 werkdagen jouw Polaris Outdoor voortent thuis.
Als je ondanks alle positieve ervaringen met Polaris Outdoor nog meer wilt weten, contact ons dan gerust. Bel of mail voor vragen.

Ook kun je onze producten bekijken bij één van de vele aangesloten speciaalzaken. Je vind alle locaties hier.